Welke iPhone past het beste bij jou?

Welke iPhone past het beste bij jou? Is de 16GB genoeg of heb jij meer opslag nodig. Lees hier wat het beste bij jou past.

16 GB, 64 GB of 132?
Er zijn drie verschillende opslagcapaciteiten van de iPhone 6. Je kunt kiezen voor een capaciteit van 16, 64 of 132 Gigabyte. Bij een los toestel kost elke stap extra opslagcapaciteit € 100 extra. Omdat bij een iPhone de opslagcapaciteit niet achteraf vergroot kan worden is het van het grootste belang om bij aankoop direct het juiste aantal GB’s te kiezen.

Benut je alle mogelijkheden van de iPhone dan zal je al snel merken dat 16 GB aan de krappe kant is. Games nemen als snel meer dan 1 GB in beslag en de navigatie-app van TomTom ook al 2 GB. Het opslaan van muziek en films kost ook veel opslagcapaciteit. Je kunt dit natuurlijk voorkomen door gebruik te maken van Spotify, Deezer, Xbox Music of iTunes Radio. Andere GB-vreters zijn foto’s en video’s. Een uur video in een resolutie van 1080p kost 10 GB en een panoramafoto 2,5 MB. Kies je voor een 16 GB iPhone dan zal je regelmatig foto’s en video’s moeten wissen.

Voor de meeste mensen zal de 64 GB iPhone de beste keus zijn. Alleen als geld geen rol speelt en je geen zin hebt om met enige regelmaat je foto’s en video’s op te schonen kies je voor de versie met 132 GB. Wil je weten hoeveel GB je op je huidige iPhone in gebruik hebt dan kijk je bij Instellingen, Algemeen, Opslag. Voor advies of iPhone scherm reparaties kun je altijd terecht op de Ginnekenweg 77.

Contact via Whatsapp