iPad 2017 reparatie Breda

Voor een reparatie aan je iPad 2017 in Breda ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben de onderdelen hiervan altijd op voorraad en voeren de reparatie direct uit. Zo hoef jij je iPad 5 niet lang te missen. Je kan ervan uitgaan dat we de beste kwaliteit onderdelen gebruiken voor je iPad 2017 reparatie in Breda. Daarom zit hier altijd garantie op. Je kan zonder afspraak binnenlopen voor een iPad 2017 reparatie. Blijf je liever even wachten terwijl deze wordt gemaakt, dan adviseren we een afspraak te maken. Hieronder tref je een overzicht van de meest voorkomende reparaties voor dit model. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op via de Whatsapp Button of kom langs in een van onze winkels. 

iPad 5(2017) reparatie prijzen

iPad 5 (2017) scherm

*Prijzen zijn inclusief reparatie zonder verborgen kosten
149
99 Scherm reparatie
  •  
ACTIE

iPad 2017 scherm vervangen Breda

Het kan gebeuren dat je iPad valt en nu een scheur of barst in het scherm heeft. Hiervan moet dan het glas vervangen worden. Dit is een gecompliceerde reparatie die we niet adviseren zelf uit te voeren, maar bij een erkende monteur te laten doen. In Breda kan je hiervoor terecht bij de experts van iPhone Plaza. Deze vervangen je iPad 2017 scherm binnen 60 minuten voor een goede prijs met lange garantie. Door de transparantie binnen het bedrijf wordt klanten de mogelijkheid geboden mee te kijken met de reparatie van hun iPad 2017 5e generatie.

Hoeveel kost iPad 2017 glas vervangen

Je iPad 2017 glas laten maken in Breda hoeft niet veel te kosten. We bieden keuze uit verschillende soorten schermen en prijzen. Bovenaan tref je een prijsoverzicht voor de reparaties van dit model, zo ook voor het vervangen van je glas. In de meeste gevallen in is je iPad 2017 het nog waard om er het glas van te laten vervangen. Stel dat onze monteur ziet dat er bijvoorbeeld ook iets anders aan de hand is, zal hij altijd een eerlijk advies geven of je iPad 2017 de reparatie nog waard is.


Contact via Whatsapp