iPad 2018 reparatie Breda

Voor een reparatie aan je iPad 2018 in Breda en omgeving, ben je bij ons aan het juiste adres. Met onze lange ervaring in de branche kunnen we alles aan je iPad maken. De meest voorkomende reparatie voor de iPad is een schermreparatie, maar ook andere dingen kunnen niet goed functioneren en dit kunnen we direct voor je oplossen. Hieronder tref je een prijsoverzicht van meest voorkomende reparaties voor de iPad 2018. Onze monteurs zijn gecertificeerd en zorgen voor een snelle en vakkundige verloop van je iPad 2018 reparatie in Breda. Heb je nog vragen? Stel ons deze dan via de Whatsapp Button of kom langs in de winkel.

iPad 6th (2018) reparatie prijzen

iPad 6 (2018) scherm

*Prijzen zijn inclusief reparatie zonder verborgen kosten
189
109 Scherm reparatie
  •  
ACTIE

iPad 2018 scherm vervangen

Je iPad 2018 scherm vervangen hoeft niet lang te duren. In Breda hebben onze monteurs 60 minuten nodig om je iPad van een nieuw glas te voorzien. We raden je wel aan hier een afspraak voor te maken! In de meeste gevallen is alleen het bovenste glas stuk en hoef je dus alleen deze te vervangen. Soms kan het zijn dat ook je LCD stuk is, dit is te herkennen aan zwart beeld, vlekken en/of strepen. Dan heb je ook een LCD vervanging nodig. Beide hebben we voor de iPad 2018 altijd op voorraad dus staat dit altijd dezelfde dag nog klaar. Je iPad 2018 glas laten maken hoeft niet veel te kosten. We hebben keuze uit verschillende opties, check hierboven het overzicht. Heb je nog vragen over het vervangen van je iPad 2018 scherm in Breda, neem dan contact met ons op.

Ipad 2018 batterij vervangen

Gaat je iPad 2018 snel leeg of valt deze soms plotseling uit? Dan is het waarschijnlijk tijd om je batterij te laten vervangen. In Breda kan dit bij iPhone reparatie Plaza. De specialist op het gebied van iPad reparaties. Een batterij vervangen voor je iPad 2018 is het vaak nog waard. Dit omdat de iPad dan weer lang mee gaat, en de prijs van vervangen vele male goedkoper is als een nieuwe iPad. Je iPad 2018 batterij vervangen duurt ongeveer 60 minuten, daarnaast zit hier altijd garantie van 12 maanden op. Ook voor het vervangen van je iPad 2018 oplaadpoort kun je bij ons terecht. Heb je nog vragen neem den contact met ons op of kom langs in de winkel.

iPhone Reparatie Plaza Breda

De specialist in de reparatie van je ipad reparatie

iPad repareren Breda

Contact via Whatsapp