iPad Air 2 reparatie Breda

Is je iPad Air 2 stuk en wil je deze laten repareren in Breda dan ben je nu aan het juiste adres. Wij voeren alle reparaties aan de iPad Air 2 direct uit in een van onze winkels in Breda en sturen deze dus niet op. Zo hoef jij je apparaat niet langer te missen dan nodig is. De ervaren monteurs zorgen voor een snelle en vakkundige oplossing voor je iPad Air 2. Hieronder tref je een prijsoverzicht van de meest voorkomende reparaties voor de iPad Air 2. Omdat we gebruik maken van de beste kwaliteit onderdelen zit er altijd garantie op je iPad Air 2 reparatie. Heb je nog vragen? Neem contact op met onze klantenservice.

iPad air 2 reparatie prijzen

iPad air 2 scherm

*Prijzen zijn inclusief reparatie zonder verborgen kosten
279
189 Scherm + LCD
  •  
ACTIE

iPad Air 2 scherm vervangen

Je iPad Air 2 scherm vervangen hoeft niet veel te kosten. We hebben keuze uit verschillende soorten schermen met verschillende prijzen en garanties. Bovenaan de pagina tref je hier een overzicht van. Het verschil in de schermen leggen we je graag verder uit als je er niet uitkomt. Het vervangen van je iPad Air 2 scherm duurt niet lang. Als je een afspraak maakt kan je hier zelfs op blijven wachten. Ook zonder afspraak kan je binnen lopen voor het vervangen van je iPad scherm, deze staat dan aan het einde van de dag klaar. 

Batterij iPad Air 2 vervangen

Kosten voor het vervangen van je iPad Air 2 batterij tref je in het prijsoverzicht hierboven. Hier zit 12 maanden garantie op

iPhone Reparatie Plaza Breda

De specialist in de reparatie van je ipad reparatie

iPad repareren Breda

Contact via Whatsapp