iPhone 11 Pro reparatie prijzen

iPhone 11 Pro reparatie Breda

 Ben jij op zoek naar een iPhone 11 Pro reparatie in Breda, dan heb je die nu gevonden. IPhone Reparatie Breda is al jarenlang specialist op het gebied van telefoon reparaties. Een iPhone 11 Pro reparatie in Breda kunnen we daarom ook gelijk voor je uitvoeren. Of je nou een barst in je iPhone 11 pro hebt en nu het scherm wilt laten vervangen, of een iPhone 11 Pro hebt die niet meer oplaadt of niks doet, wij voeren alle reparaties ter plekke uit in een van onze reparatie winkels in Breda. Als je een afspraak inplant voor de reparatie van je iPhone 11 Pro, dan kan je wachten op deze reparatie. Dit duurt gemiddeld 20 minuten. Je kan er van uit gaan dat we de beste kwaliteit onderdelen gebruiken voor jouw iPhone reparatie, daarom krijg je altijd garantie op een iPhone 11 Pro reparatie Breda

iPhone reparatie Breda

Voor elke reparatie aan jouw iPhone 11 Pro in Breda ben je bij iPhone Plaza aan het juiste adres. Wij voeren alle reparaties voor je iPhone 11 pro ter plekke uit in onze winkel. Je kan er van uit gaan dat we de beste kwaliteit onderdelen gebruiken voor de reparatie van je iPhone. Daarom geven we op alle reparaties garantie. De meeste iPhone 11 Pro reparaties duren uiterlijk 20 minuten, en je kan hier op wachten. Onze monteurs beschikken over de benodigde skills en tools om jou reparatie snel en vakkundig uit te voeren. Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen in een van onze winkels in Breda, maar heb je wel een iPhone 11 pro reparatie nodig? Maak dan gebruik van onze breng en haal service. Wij halen je device dan op en brengen deze binnen 24 wel gerepareerd en als nieuw bij je terug. 

iPhone 11 Pro scherm vervangen Breda

Als jou iPhone 11 pro scherm stuk is en je wilt deze vervangen, dan laat je dit natuurlijk doen bij experts. iPhone Plaza Breda heeft jarenlange ervaring op het gebied van smartphone reparaties en is gespecialiseerd in iPhones. Wij vervangen je iPhone 11 pro scherm ter plekke en dit duurt niet langer dan 20 minuten. Door transparantie binnen ons bedrijf krijgen klanten de mogelijkheid mee te kijken met de vervanging van hun scherm. We hebben de schermen voor iPhone 11 Pro altijd op voorraad, je kan dus altijd binnenlopen voor het vervangen van je iPhone scherm. We hebben verschillende schermen beschikbaar voor dit model. In de video hieronder krijg je uitleg van het verschil in schermen. Uiteraard zit er op alle schermen garantie. Dus wil jij je iPhone 11 pro scherm vervangen in Breda. Kom dan snel langs of plan een afspraak in via de afsprakentool.

iPhone 11 Pro achterkant laten maken Breda

De iPhone 11 pro  beschikt over een glazen achterkant. Heel mooi, maar helaas ook heel breekbaar. Vaak gaat deze stuk als het toestel te hard valt. Dan wil je je achterkant laten maken. Deze reparatie kunnen we voor je uitvoeren en duurt ongeveer 60 minuten. We raden je niet aan om je achterkant zelf te vervangen omdat dit een gecompliceerde reparatie is, en als deze niet goed wordt uitgevoerd kan je veel schade aan je iPhone aanrichten. Wij maken gebruik van een speciale laser om je achterkant te vervangen. Nadat je je achterkant hebt laten vervangen ziet deze er weer zo goed als nieuw uit, je merkt niet dat hij ooit stuk is geweest. Wil jij een afspraak maken voor het laten vervangen van je iPhone 11 pro achterkant, doe dit dan via de afsprakentool of neem contact met ons op.

Contact via Whatsapp