iPhone 11 reparatie prijzen

iPhone 11 reparatie Breda

Ben je op zoek naar een iPhone 11 reparatie in Breda dan ben je bij iPhone Plaza aan het juiste adres. Met al 10 jaar ervaring in iPhone reparaties beschikken we over de juiste skills en tools om jou iPhone 11 reparatie snel en vakkundig uit te voeren. Of je nou het scherm wilt laten vervangen, een nieuwe batterij nodig hebt, of een iPhone 11 hebt die niks meer doet, wij voeren alle reparaties voor de iPhone 11 ter plekke uit in een van onze winkels in Breda. Op de meeste reparaties kan je dan ook blijven wachten. Je kan er van uit gaan dat we de beste kwaliteit onderdelen gebruiken voor jouw iPhone. Daarom krijg je altijd garantie op je iPhone 11 reparatie. Hierboven vindt je een prijs overzicht van de meest voorkomende reparaties voor de iPhone 11. Staat de reparatie die je zoekt er niet tussen, neem dan contact op met onze klantenservice.

iPhone 11 scherm vervangen Breda

Als je jouw iPhone 11 scherm wilt vervangen in Breda, dan laat je dit natuurlijk doen door experts. De erkende monteurs van iPhone Plaza Breda beschikken over de benodigde skills om jou iPhone 11 scherm snel en goed te vervangen. We hebben het scherm van de iPhone 11 altijd op voorraad en je kan dus binnenlopen om deze te laten vervangen. Voor het vervangen van je iPhone 11 pro scherm hebben we verschillende opties. In de video hier onder krijg je een korte uitleg over het verschil in schermen. Kom je er nog niet uit, kom dan langs in een van onze winkels in Breda en een monteur geeft je meer uitleg hier over. Heb je een andere reparatie in Breda nodig, neem dan contact met ons op.

iPhone 11 achterkant laten maken Breda

Wil jij je iPhone 11 achterkant laten maken in Breda, maak dan snel een afspraak bij iPhone Plaza Breda. Deze reparatie duurt ongeveer 60-75 minuten en voeren we direct voor je uit. Na het vervangen van je achterkant merk je niet dat deze ooit stuk is geweest. We halen je achterkant los d.m.v een speciaal laser apparaat. Hierdoor besparen we veel tijd en ben je in vergelijking tot andere bedrijven niet je telefoon dagen kwijt. Op het vervangen van je iPhone 11 achterkant zit altijd garantie. Je kan voor je achterkant de originele kleur behouden, maar als je wilt kan je ook een andere kleur kiezen. Als je je achterkant laat maken krijg  je korting op het laten graveren van bijvoorbeeld je initialen of bedrijfsnaam op je achterkant van je iPhone.

Contact via Whatsapp