iPhone 12 mini reparatie prijzen

iPhone 12 mini reparatie Breda

Al jaren weten klanten ons te vinden voor iPhone 12 mini reparatie in Breda. We zijn een van de eersten die ons specialiseerden in het repareren van iPhones. Ben jij dus op zoek naar een iPhone 12 mini reparatie in Breda, kom dan naar de meest ervaren reparateur van de regio. Door onze samenwerking met Apple bieden wij je de mogelijkheid om gebruik te maken van Originele Apple iPhone 12 mini onderdelen. Je iPhone repareren we in Breda binnen 20 minuten voor je. Naast snelheid bieden we je ook een uitmuntende service voor, tijdens en na je iPhone 12 mini reparatie in Breda. Wacht dus niet en kom snel langs in onze iPhone telefoon winkel. 

iPhone 12 mini scherm reparatie Breda

Een 12 mini iPhone scherm reparatie is een van de meest voorkomende reparaties die bij ons binnen komen. Je scherm is een kwetsbaar onderdeel van je telefoon. Je iPhone 12 mini scherm reparatie voeren we meestal binnen 20 minuten uit. Je kunt zelf kiezen voor een originele iPhone 12 mini scherm reparatie of een huismerk. Uiteraard is een huismerk een stuk goedkoper. Vraag in de winkel naar wat het beste bij je past. Wanneer je aankomt in onze winkel voor een iPhone 12 mini scherm reparatie doen we eerst een diagnose om er zeker van te zijn dat het probleem wordt opgelost. Wanneer duidelijk is wat het probleem en oplossing is dan vervangen we je iPhone scherm binnen 20 minuten. Indien gewenst kun je meekijken met je iPhone scherm reparatie. Onze reparateurs maken je iPhone namelijk achter een glazen muur. Kom snel langs en ervaar het zelf. 

iPhone 12 mini achterkant vervangen

Wil jij je iPhone 12 mini achterkant vervangen dan is dit geen makkelijke klus die je zelf kunt uitvoeren. Als je geen speciale apparatuur hebt om je iPhone 12 mini achterkant te vervangen dan mak je vaak veel schade aan je behuizing en je telefoon. Apple heeft namelijk het achterglas vast gezet aan de behuizing. Enkel met een speciale laser machine kun je de achterkant loskoppelen van de behuizing. Als dit is gebeurt dan kan de reparateur aan de slag om de achterkant te verwijderen. Dit duurt ongeveer 45 minuten. We zijn nu ongeveer op de helft met het vervangen van de iPhone 12 mini achterkant want deze moet ook nog schoongemaakt worden. Ook hier gebruiken we de juiste gereedschap en middelen voor. Als dit allemaal is gebeurd dan kan het nieuwe achterglas er op. Nu nog een half uurtje drogen en je iPhone 12 mini achterkant vervanging zit erop!

Contact via Whatsapp