iPhone 12 Pro Max reparatie Breda

De iPhone 12 pro max reparatie prijzen liggen een stuk hoger dan de andere modellen in deze serie. Dit komt omdat dit het meest uitgebreide model is van Apple. Gelukkig weten wij de prijzen toch laag te houden. Wij vinden dat een iPhone 12 pro max reparatie betaalbaar moet zijn. Wist je dat je naast kosten besparing ook een steentje bijdraagt aan een groene toekomst door je iPhone 12 pro max reparatie uit te voeren in plaats van een nieuwe telefoon te kopen. Kom daarom snel langs om je iPhone 12 pro max te laten fixen.

iPhone 12 pro max scherm reparatie

Een iPhone 12 pro max scherm reparatie is een van de duurste reparaties binnen de 12 serie van Apple. Dit onwijs grote OLED scherm is ook 110 vierkante cm. Geen wonder dat de productie zo duur is. Bij ons kun je kiezen uit 3 verschillende iPhone 12 pro max scherm reparatie in Breda. Je iPhone 12 pro max scherm repareren we altijd binnen 30 minuten, ongeacht de kwaliteit die je kiest. Er zit wel verschil in hoe lang je er garantie op krijgt. Wil je meer informatie over de verschillende soorten schermen die we bieden, kijk dan naar de video hierboven voor meet uitleg. Mocht je alsnog vragen hebben over je iPhone 12 pro max scherm reparatie dan kun je 7 dagen in de week contact opnemen met onze klantenservice. 

iPhone 12 pro max achterkant vervangen

Een iPhone 12 pro max achterkant bestaat net als de andere modellen in de 12 serie uit glas. Een lust voor het oog, maar vaak een aanslag op je portemonnee. Je achterglas van je iPhone 12 pro max zit namelijk zo goed vast aan de behuizing dat je vaak alleen de optie krijgt om je behuizing te vervangen. Niet bij iPhone reparatie Plaza Breda! Wij beschikken sinds kort over gespecialiseerde apparatuur om je achterglas door middel van een laser los te halen van je behuizing. Zo kun je dus in Breda je iPhone 12 pro max achterkant vervangen en je behuizing behouden. Dit duurt iets lander dan de gemiddelde reparatie, maar het voordeel is dat je honderden euros bespaard! Het vervangen van je achterglas van je iPhone 12 pro max doen we meestal binnen 3 uur. 

12 pro max in Breda kopen

Naast iPhone 12 pro max reparatie leveren wij ook nieuwe en refurbished toestellen. We adviseren altijd eerst reparatie, omdat dit een stuk duurzamer is. We dragen graag ons steentje bij aan een groene toekomst en met het repareren en blijven gebruiken van je eigen toestel doe jij dat ook. Soms is het echter zo dat je toestel niet meer te repareren valt. Of het kan ook zijn dat een reparatie gewoon veel duurder is dan een nieuwe aan te schaffen. Ook in die situaties helpen we je graag en denken we mee. We kijken dan wat je toestel in huidige staat waard is en kunnen je dat als korting bieden op een nieuw toestel. Zo kan een deel van je telefoon alsnog gebruikt en gerecycled worden. Zoek jij een nieuwe of refurbished iPhone 12 pro Max in Breda, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het voordeel is dat je bij ons het toestel kunt bekijken voor aanschaf en daarnaast bij problemen ook altijd meteen geholpen wordt onder de garantie.

Contact via Whatsapp