iPhone 12 Pro reparatie prijzen

iPhone 12 pro reparatie Breda

Al jaren weten klanten ons te vinden voor iPhone reparatie in Breda. We zijn een van de eersten die ons specialiseerden in het repareren van iPhones. Ben jij dus op zoek naar een iPhone reparatie in Breda, kom dan naar de meest ervaren reparateur van de regio. Door onze samenwerking met Apple bieden wij je de mogelijkheid om gebruik te maken van Originele Apple onderdelen. We adviseren dit niet voor iedere iPhone reparatie, maar wel voor de nieuwste modellen. Je iPhone repareren we in Breda binnen 20 minuten voor je. Want zeg nou zelf, we zijn allemaal enorm afhankelijk van onze toestellen. Naast snelheid bieden we je ook een uitmuntende service voor, tijdens en na je iPhone reparatie in Breda. Wacht dus niet en kom snel langs in onze iPhone telefoon winkel. 

iPhone 12 pro scherm maken Breda

Een iPhone scherm reparatie is een van de meest voorkomende reparaties die bij ons binnen komen. Je scherm is een kwetsbaar onderdeel van je telefoon. Je iPhone scherm reparatie voeren we meestal binnen 20 minuten uit. Je kunt zelf kiezen voor een originele iPhone scherm reparatie of een huismerk. Uiteraard is een huismerk een stuk goedkoper. Vraag in de winkel naar wat het beste bij je past. Wanneer je aankomt in onze winkel voor een iPhone scherm reparatie doen we eerst een diagnose om er zeker van te zijn dat het probleem wordt opgelost. Een kapot iPhone scherm is natuurlijk duidelijk, maar het kan ook zijn dat je beeld niet meer werkt. Wanneer duidelijk is wat het probleem en oplossing is dan vervangen we je iPhone scherm binnen 20 minuten. Indien gewenst kun je meekijken met je iPhone scherm reparatie. Onze reparateurs maken je iPhone namelijk achter een glazen muur. Kom snel langs en ervaar het zelf. 

iPhone repareren

Wil jij je iPhone repareren in Oosterhout of omgeving? Twijfel dan niet en kom langs in onze winkel. Al jaren vertrouwen mensen uit Oosterhout ons met hun iPhone reparatie. Door onze centrale locatie bereik je de winkel binnen 15 minuten. parkeren kan voor de deur dus ook als je met de auto komt uit Oosterhout voor een iPhone reparatie ben je bij ons aan het juiste adres. 

iPhone achterkant vervangen

Wil jij je iPhone achterkant vervangen dan is dit geen makkelijke klus die je zelf kunt uitvoeren. Als je geen speciale apparatuur hebt om je iPhone achterkant te vervangen dan mak je vaak veel schade aan je behuizing en je telefoon. Apple heeft namelijk het achterglas vast gezet aan de behuizing. Enkel met een speciale laser machine kun je de achterkant loskoppelen van de behuizing. Als dit is gebeurt dan kan de reparateur aan de slag om de achterkant te verwijderen. Dit duurt ongeveer 45 minuten. We zijn nu ongeveer op de helft met het vervangen van de iPhone achterkant want deze moet ook nog schoongemaakt worden. Ook hier gebruiken we de juiste gereedschap en middelen voor. Als dit allemaal is gebeurd dan kan het nieuwe achterglas er op. Nu nog een half uurtje drogen en je iPhone achterkant vervanging zit erop!

Contact via Whatsapp