iPhone 12 reparatie prijzen

iPhone 12 repareren Breda

Je iPhone 12 repareren in Breda is tegenwoordig 7 dagen per week mogelijk. Onze winkel aan de Ginnekenweg is namelijk elke dag geopend zodat jij niet lang met een kapotte telefoon hoeft rond te lopen. Ons team van gecertificeerde reparateurs kan je iPhone 12 repareren binnen een half uur. Als het een gecompliceerd probleem is vragen we je de telefoon achter te laten. Gelukkig hebben we wel kosteloos een leentoestel voor je terwijl wij je iPhone 12 repareren. 

iPhone 12 scherm reparatie Breda

iPhone 12 scherm reparatie Breda. Wil jij je iPhone 12 scherm vervangen, dan ben je op de juiste pagina. Onze ervaren monteurs kunnen je iPhone 12 scherm reparatie uitvoeren terwijl je wacht en meekijkt met de reparatie. Omdat wij werken met een glazen wand zie jij precies wie er aan je iPhone 12 scherm reparatie werkt en wat er gedaan wordt. Meestal duurt deze vervanging maar 20 minuten. Dit komt omdat wij veel werk al voorbereiden voordat jij komt. De voorbereiding begint eigenlijk al wanneer jij je afspraak online inplant. Wij zorgen er voor dat de juiste onderdelen op voorraad zijn of besteld worden als dit niet het geval is. Kwaliteit staat bij ons voorop. Daarom bestellen we alleen originele onderdelen of bijvoorbeeld voor de iPhone 12 scherm reparatie de beste A kwaliteit schermen. Wil jij meer informatie over welke schermen we beschikbaar hebben kijk dan snel naar deze video. Hier vindt je informatie over je iPhone 12 scherm reparatie. 

iPhone 12 scherm repareren

Video afspelen

iPhone 12 reparatie prijzen

Omdat de iPhone 12 het instapmodel was van de 12 serie was deze een stuk goedkoper. Dat geldt ook voor de iPhone 12 reparatie prijzen. De onderdelen zijn namelijk vaak ook een stuk goedkoper. Denk bijvoorbeeld aan de iPhone 12 camera reparatie. Die bestaat maar uit 2 achter cameras in plaats van 3 cameras. Dat scheelt natuurlijk wel in prijs. Ook de kwaliteit van deze onderdelen is een stuk hoger. Vandaar dat de iPhone 12 reparatie prijzen dus lager liggen dan andere modellen uit deze serie.

iPhone 12 achterkant vervangen

Een iPhone 12 achterkant vervangen is een van de moeilijkste reparaties. Apple heeft namelijk het achterglas vast gezet aan de behuizing. Je hebt speciale apparatuur nodig om deze los te halen van de behuizing. Wij werken met een laser machine. Op ons Youtube kanaal kun je zen hoe dit in zijn werk gaat. De voordelen van een iPhone 12 achterkant vervangen zijn vooral de kosten die je bespaard. Het is vaak honderden euro’s goedkoper om alleen je iPhone 12 achterkant te vervangen dan je complete behuizing. Wij garanderen uiteraard de beste kwaliteit. 

Contact via Whatsapp