iPhone 13 mini reparatie Breda

Welkom op de pagina van de iPhone 13 mini reparatie bij bij iPhone reparatie Plaza. Op deze pagina vind je de prijzen van de meest voorkomende reparaties die voorkomen bij dit model. De meeste reparatie voeren we uit binnen 30 minuten. Omdat we dagelijks geopend zijn kun je elke dag van de week langs komen om je geliefde iPhone 13 mini te laten repareren. Nog handiger is een afspraak inplannen. Staat jou iPhone 13 mini reparatie niet in de lijst? Geen zorgen, neem contact op en we helpen je graag verder. 

iPhone 13 mini scherm reparatie

*Prijzen zijn inclusief reparatie zonder verborgen kosten
339 Scherm huismerk
  •  
ACTIE

iPhone 13 mini achterkant vervangen

Als je achterglas kapot is van je iPhone 13 mini dan is dit niet fijn in gebruik. Daarnaast is het ook niet veilig voor je telefoon. Vocht en stof kan dan namelijk makkelijker de telefoon binnendringen en schade aanrichten. Laat daarom je achterglas repareren bij iPhone reparatie Plaza. Omdat wij gebruik maken van gespecialiseerde apparatuur hebben wij de mogelijkheid om alleen je achterkant te vervangen van je iPhone 13 en niet de gehele behuizing. Dit scheelt je wel honderden euro’s!

iPhone 13 mini scherm reparatie

Zoek jij een iPhone 13 mini scherm reparatie maar weet je niet welk scherm je moet kiezen? Geen probleem! We helpen je graag om de juiste keuze te maken. Wanneer jij een barst hebt in je scherm dan wil je zo snel mogelijk je iPhone 13 mini scherm repareren. We zijn daarom 7 dagen per week geopend. Omdat we een ruime voorraad hebben hebben we de meest voorkomende modellen, waaronder de iPhone 13 mini altijd wel op voorraad. Loop dus lang om je iPhone 13 scherm meteen te laten maken. Hieronder volgt een video met meer uitleg over onze samenwerking met Apple en welke type schermen we kunnen bieden. 

Contact via Whatsapp