iPhone 13 Pro Max reparatie Breda

Welkom op de pagina van de iPhone 13 Pro Max reparatie bij bij iPhone reparatie Plaza. Op deze pagina vind je de prijzen van de meest voorkomende reparaties die voorkomen bij dit model. De meeste reparatie voeren we uit binnen 30 minuten. Omdat we dagelijks geopend zijn kun je elke dag van de week langs komen om je geliefde iPhone 13 Pro Max te laten maken. Nog handiger is een afspraak inplannen. Staat jou iPhone 13 Pro Max reparatie niet in de lijst? Geen zorgen, neem contact op en we helpen je graag verder. 

13 Pro Max scherm reparatie

*Prijzen zijn inclusief reparatie zonder verborgen kosten
379 Scherm huismerk
  •  
ACTIE

iPhone 13 Pro Max scherm maken

Een van de meest voorkomende reparaties. Een iPhone 13 pro max scherm reparatie. Wil jij je iPhone 13 pro max scherm maken met behoud van je Apple garantie? Bij ons kan dat! Als een van de weinigen in Nederland hebben wij een samenwerking met de Tech gigant waardoor we de onderdelen direct geleverd krijgen. We hebben ook andere opties voor de mensen die andere zaken zoals de prijs, belangrijker vinden. Een iPhone 13 pro max scherm repareren we al in 20 tot 30 minuten. Op onze centraal gelegen locatie zijn we 7 dagen per week geopend om je scherm te repareren. Wil jij dus je iPhone 13 pro max reparatie vandaag nog laten uitvoeren, kom dan gerust langs of maak een afspraak. 

iPhone 13 Pro Max reparatie Breda

Zowel voor klanten in Breda als buiten Breda doen we graag alles om de beste service te verlenen. Steeds meer klanten buiten Breda weten ons te vinden. Zoek jij een iPhone 13 pro max reparatie Oosterhout, kom dan gerust langs bij ons op de Ginnekenweg 77. Omdat we een centraal gelegen locatie hebben zijn we voor klanten uit Oosterhout makkelijk te bereiken. Zowel met de auto als het OV. Een iPhone 13 pro max reparatie in Breda duurt meestal minder dan een half uur. Wel zo fijn omdat niemand graag zijn telefoon langere tijd kwijt is! Wij repareren niet alleen met kwalitatieve onderdelen, we bieden ook de optie voor originele onderdelen. We horen graag of we je verder van dienst kunnen zijn. 

Contact via Whatsapp