iPhone 13 Pro reparatie Breda

Welkom op de pagina van de iPhone 13 Pro reparatie bij bij iPhone reparatie Plaza. Op deze pagina vind je de prijzen van de meest voorkomende reparaties die voorkomen bij dit model. De meeste reparatie voeren we uit binnen 30 minuten. Omdat we dagelijks geopend zijn kun je elke dag van de week langs komen om je geliefde iPhone 13 Pro te laten repareren. Nog handiger is een afspraak inplannen. Staat jou iPhone 13 Pro reparatie niet in de lijst? Geen zorgen, neem contact op en we helpen je graag verder. 

iPhone 13 Pro scherm reparatie

*Prijzen zijn inclusief reparatie zonder verborgen kosten
379 Scherm huismerk
  •  
ACTIE

iPhone 13 pro scherm reparatie

Daar ben je dan. Je hebt een mooie iPhone 13 pro maar het scherm is helaas stuk. Soms is het een kleine barst en kun je je iPhone 13 pro scherm reparatie nog uitstellen. Maar voor degene die minder geluk hebben zijn wij gelukkig 7 dagen per week geopend. Als bijvoorbeeld je beeld helemaal niet meer werkt. Of denk aan een iPhone 13 pro scherm waar de barsten zo erg zijn dat je niet meer kunt swipen. Als je iPhone 13 pro scherm kapot is en je in Breda op zoek bent voor vervanging, ben je aan het juiste adres. Wij werken met verschillende soorten scherm kwaliteiten. Onderaan deze pagina vind je een video met meer uitleg over de verschillende soorten schermen die we hebben. Of jij nu een iPhone 13 pro scherm reparatie zoekt met originele onderdelen of een goedkope variant, we hebben ze allemaal op voorraad. Kom dus snel langs of maak een afspraak. Dit kan via de afsprakentool op onze website of door even te bellen/appen!

iPhone 13 Pro reparatie

Een iPhone 13 pro reparatie kun je bij ons 7 dagen in de week laten uitvoeren. Onze vestiging in Breda aan de Ginnekenweg is ook op zondag geopend. De ervaren en gecertificeerde reparateurs voeren je iPhone 13 pro reparatie vakkundig uit. Daarnaast kunnen wij meestal je iPhone 13 pro repareren terwijl je er op wacht. De reparatie duurt namelijk maar 30 minuten. Wel zo handig omdat niemand te lang onbereikbaar wilt zijn! Het kan voorkomen dat je een ingewikkelde iPhone 13 pro reparatie nodig hebt aan het moederbord. Hier vragen we enkele dagen voor. Je kunt dan bij ons kosteloos een iPhone leen toestel krijgen. We helpen je met het instellen van belangrijke apps en zorgen er voor dat je simkaart wordt overgezet. Wel zo fijn die extra service!

Contact via Whatsapp