iPhone 13 reparatie Breda

Welkom op de pagina van de iPhone 13 reparatie bij bij iPhone reparatie Plaza. Op deze pagina vind je de prijzen van de meest voorkomende reparaties die voorkomen bij dit model. De meeste reparatie voeren we uit binnen 30 minuten. Omdat we dagelijks geopend zijn kun je elke dag van de week langs komen om je geliefde iPhone 13 te laten repareren. Nog handiger is een afspraak inplannen. Staat jou iPhone 13 reparatie niet in de lijst? Geen zorgen, neem contact op en we helpen je graag verder. 

iPhone 13 achterkant vervangen

Het vervangen van je iPhone 13 achterkant is een klus die zeker 120 minuten in beslag neemt. Het voordeel is wel dat je niet je gehele behuizing hoeft te vervangen. Omdat wij werken met een speciaal apparaat dat je achterglas kan loskoppelen van je achterkant kunnen we deze reparatie voor een schappelijke prijs bieden. Wil jij dus alleen je iPhone 13 achterkant vervagen en is je behuizing nog ok, dan is dit de beste oplossing. Je bespaart namelijk tot wel honderden euros voor dit model. Los van het de scherpe prijs bieden we ook een uitstekende service. Je krijgt altijd garantie op alle reparaties die je bij ons uitvoert. Dus ook voor het vervangen van je iPhone 13 achterglas. Kom snel langs of maak een afspraak. 

iPhone 13 batterij vervangen

De iPhone 13 batterij vervangen is bij ons binnen een mum van tijd gedaan. Je hebt deze reparatie nodig als je toestel bijvoorbeeld uitvalt. Het kan ook zo zijn dat je een iPhone 13 batterij reparatie nodig hebt als je telefoon niet lang meegaat. Uiteraard speelt het gebruik ook een rol. Als jij je telefoon bijna niet gebruikt dan hoort hij veel langer mee te gaan dan wanneer jij de gehele dag gebruik maakt van je iPhone 13. De kosten van een iPhone 13 batterij zijn een stuk goedkoper dan een nieuw toestel! Daarnaast is het natuurlijk ook een veel groenere keuze om je telefoon te laten repareren in plaats van een nieuwe aan te schaffen. Gelukkig is je iPhone 13 batterij vervangen niet de enige reparatie die we uitvoeren. heb je dus een andere reparatie nodig, of weet je niet welke reparatie je nodig hebt? kom dan gerust langs of neem contact op met de klantenservice. 

Contact via Whatsapp