iPhone X reparatie Breda

Voor een iPhone X reparatie in Breda ben je aan het juiste adres. Hieronder tref je een prijsoverzicht van de meest voorkomende reparaties voor dit model. Alle iPhone X reparaties in Breda worden ter plekke uitgevoerd, zo hoef jij je apparaat niet lang te missen. iPhone Plaza heeft al 10 jaar ervaring in de sector. Je kan er dus van uit gaan dat we de beste kwaliteit onderdelen gebruiken voor je iPhone X reparatie in Breda, daarom zit hier altijd garantie op. Als je een afspraak maakt via de website kan je blijven wachten op de reparatie. Dit duurt meestal niet langer dan 20 minuten. Onze monteurs zijn Apple Certified en werken volgens de Apple richtlijnen. Zo weet je zeker dat jouw device in goede handen is. Heb je nog vragen over een iPhone X reparatie in Breda, of wil je een afspraak inplannen? Neem dan contact op met onze klantenservice. 
Prijzen zijn inclusief montage en garantie

iPhone X scherm vervangen Breda

Wil jij je iPhone X scherm vervangen in Breda? Dan laat je dit natuurlijk doen bij experts. We hebben al 10 jaar ervaring in het vervangen van iPhone schermen. Onze monteurs beschikken over de juiste skills en tools om jouw iPhone X scherm snel en vakkundig te vervangen. We hebben verschillende opties waaruit je kunt kiezen betreft het scherm. In de video bovenaan de pagina krijg je hier meer uitleg over. Kom je er nog steeds niet uit neem dan contact met ons op of kom langs in een van de winkels. Ongeacht welk scherm je neemt, hier zit altijd garantie op. De duur van de garantie is afhankelijk van welk scherm je kiest. We kunnen je iPhone scherm vervanging in Breda binnen 20 minuten regelen. Plan wel een afspraak in als je hier op wilt wachten. Heb je nog een vraag over iPhone X scherm vervangen Breda, of wil je hier een afspraak voor inplannen? Twijfel niet en neem contact op met onze klantenservice.

iPhone X batterij laten vervangen Breda

Je iPhone X batterij laten vervangen in Breda hoeft niet veel te kosten of lang te duren. Bij iPhone Plaza maken we gebruik van de beste kwaliteit batterijen voor je apparaat. Daarom krijg je altijd 1 jaar garantie op iPhone X batterij vervangen Breda. De reparatie duurt ongeveer 20 minuten. Omdat we een transparant bedrijf zijn maken we gebruik van een glazen reparatie ruimte. Dit biedt klanten de mogelijkheid mee te kijken met de vervanging van iPhone X batterij in Breda. Dingen waaraan je kan herkennen dat je iPhone een nieuwe batterij nodig heeft zijn: een telefoon die plotseling uitvalt, een batterij die sprongen maakt in percentages of een batterij die snel leegloopt. Herken jij een van deze dingen en wil je jou iPhone X batterij laten vervangen in Breda? Kom dan snel langs in een van onze winkels of maak een afspraak en blijf wachten op de reparatie..

iPhone X achterkant vervangen Breda

Ben je op zoek naar een bedrijf om jouw iPhone X achterkant te vervangen in Breda? Dan hoef je niet meer verder te zoeken. IPhone Plaza Breda is de expert op het gebied van iPhone reparaties. Met onze lange ervaring in de branche en de best opgeleide monteurs zorgen we er voor dat je iPhone X achterkant vervanging in Breda soepel verloopt. We maken gebruik van een lasermachine die speciaal hiervoor is gemaakt. Hierdoor kunnen we snel en vakkundig je iPhone X achterkant vervangen in Breda. Op deze repair zit standaard 1 jaar garantie. Na het vervangen iPhone x achterkant ziet deze er weer als nieuw uit. Je merkt niet dat deze ooit stuk is geweest. Je iPhone X achterkant vervangen neemt wel het meeste tijd in beslag ten opzichte van andere iPhone X reparaties(60-75 minuten). Daarom adviseren we je een afspraak in te plannen via de website of onze klantenservice. Heb je nog een vraag over iPhone X achterkant vervangen Breda, twijfel niet en neem contact met ons op. 

iPhone X camera laten maken Breda

Werkt jou camera niet meer goed of is deze defect en wil je deze iPhone X camera laten maken in Breda? Kom dan langs en we regelen het meteen voor je. Of je nou een vlek/streep in je iPhone X camera hebt. of een iPhone X camera die zwart beeld geeft, wij lossen het direct op. Soms kunnen we je eigen camera repareren, in andere gevallen moeten we de iPhone X camera vervangen. Op het vervangen iPhone X camera Breda zit 1 jaar garantie. Deze reparatie duurt ongeveer 20 minuten. Heb je nog een andere vraag of wil je een afspraak inplannen om je iPhone X camera te laten maken in Breda, neem dan contact met ons op. 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

iPhone X reparatie
Average rating:  
 5 reviews
 by van der Meijden
Top geholpen!!

Heel blij met de verrichte reparatie. 12 maanden garantie krijg je nergens anders.

 by Benny
snel klaar

hij was echt binnen 20 minuten al klaar

 by Marjorie
Bedankt!

Online kon ik makkelijk een afspraak inplannen die voor mij het beste uitkwam. Na een kopje thee was mijn Iphone al weer heel.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»
 
Contact via Whatsapp