iPhone XR reparatie Breda

Ben je op zoek naar een iPhone XR reparatie in Breda? Dan ben je nu op de juiste pagina. Hieronder tref je een prijs overzicht van de meest voorkomende reparaties van dit model. Alle iPhone XR reparaties gebeuren ter plekke in een van onze winkels in Breda en sturen deze dus niet op. Zo hoef jij je apparaat niet lang te missen. Alle iPhone XR reparaties in Breda staan dezelfde dag nog klaar. Als je een afspraak inplant via de website of met onze klantenservice, dan kan je blijven wachten op je iPhone XR reparatie in Breda. Dit duurt gemiddeld 20 minuten. Je kan er van uit gaan dat we de beste kwaliteit onderdelen gebruiken voor je toestel. Daarom geven we altijd garantie op een iPhone XR reparatie in Breda. Onze monteurs zijn Apple Certified en werken volgens de Apple richtlijnen. Zo weet je zeker dat jouw device in goede handen is. Dus wil jij een iPhone XR reparatie in Breda laten uitvoeren, kom dan snel langs of plan een afspraak in.

iPhone XR scherm vervangen Breda

Wil jij je iPhone XR scherm vervangen in Breda, dan ben je aan het juiste adres. iPhone Plaza Breda heeft al 10 jaar ervaring in de telefoon reparaties. Onze monteurs beschikken over de juiste skills en tools om jou iPhone XR scherm snel en vakkundig te vervangen. Voor het scherm hebben we verschillende opties waaruit je kunt kiezen. Boven aan de pagina staat een video met meer uitleg hierover. Kom je er nog steeds niet uit, neem dan contact met ons op of kom langs in een van de winkels in Breda voor meer uitleg.  Een iPhone XR scherm vervangen in Breda hoeft niet lang te duren. Als je een afspraak inplant staat je telefoon binnen 20 minuten klaar. Je kan onder het genot van een bakje koffie of kopje thee blijven wachten op de reparatie. Je krijgt altijd garantie op het vervangen van je iPhone XR scherm. De garantieduur is afhankelijk van het afgenomen scherm. Ben je op zoek naar een andere reparatie of wil je een afspraak inplannen om iPhone XR scherm te vervangen in Breda, neem dan contact met ons op.

iPhone XR batterij laten vervangen Breda

De iPhone XR beschikt over een grote batterij, helaas is het zo dat deze naarmate de tijd achteruit gaat. Dingen die je kan herkennen aan een slechte accu van je iPhone XR zijn: een batterij die snel leegloopt, plotseling uitvalt, verspringt in percentages of langzaam oplaadt. Als je een van deze dingen ervaart is het tijd om je iPhone XR batterij te laten vervangen. Wil jij je iPhone XR batterij laten vervangen in Breda dan ben je bij iPhone Plaza aan het juiste adres. Omdat we de beste kwaliteit accu’s gebruiken, geven we altijd 1 jaar garantie op het vervangen van je iPhone XR batterij in Breda. De kosten voor deze reparatie staan in het overzicht hierboven. Al onze prijzen zijn inclusief montage en garantie. Dus geen verborgen kosten! Je iPhone XR batterij laten vervangen in Breda duurt niet lang. Als je een afspraak inplant kun je blijven wachten op de reparatie. Dit duurt dan ongeveer 20 minuten. Heb je nog een vraag over iPhone XR batterij vervangen Breda, neem dan contact met ons op.

iPhone XR achterkant vervangen Breda

Wil jij je iPhone XR achterkant laten vervangen in Breda, kom dan snel langs in een van onze winkels. Onze monteurs kunnen snel en vakkundig jouw iPhone XR achterkant vervangen in Breda. We maken gebruik van een lasermachine die speciaal is ontwikkeld om een iPhone achterkant te vervangen. Hierdoor is de kwaliteit van de reparatie hoog. Na het vervangen van je iPhone XR achterkant in Breda ziet je toestel er weer als nieuw uit. Op deze reparatie krijg je 1 jaar garantie. De meeste reparaties duren niet langer dan een half uur, voor het vervangen van je iPhone XR adviseren we een afspraak in te plannen omdat dit ongeveer 60 minuten duurt. Na het vervangen van je iPhone XR achterkant is deze nog steeds spat water dicht. Onze winkels in Breda zijn 7 dagen per week geopend om jouw iPhone XR achterkant te kunnen vervangen. Dus ook op Zondag!

Contact via Whatsapp