iPhone Xs reparatie Breda

Voor elke iPhone Xs reparatie in Breda kan je terecht bij Reparatie Plaza. Met al 10 jaar ervaring in de telefoonwereld beschikken we over de juiste skills en tools om jouw iPhone Xs reparatie Breda goed te laten verlopen. Onze monteurs zijn Apple Certified en werken dus volgens de Apple richtlijnen. Zo weet je zeker dat jouw toestel in goede handen is. Omdat je er van uit kan gaan dat we met de beste kwaliteit onderdelen werken, krijg je altijd garantie op je iPhone Xs reparatie. Hieronder tref je een prijsoverzicht van de meest voorkomende reparaties voor dit model. Alle reparaties voor dit model staan dezelfde dag nog klaar. Als je een afspraak maakt via de website kan je eventueel blijven wachten op jou iPhone Xs reparatie Breda.

iPhone Xs reparatie prijzen

iPhone Xs scherm vervangen Breda

Wil jij je iPhone Xs scherm laten vervangen in Breda? Twijfel dan niet en kom snel langs in een van onze fillialen. Onze monteurs staan 7 dagen per week klaar om jou iPhone Xs scherm te vervangen. We hebben verschillende soorten schermen op voorraad. In de video bovenaan de pagina krijg je meer uitleg over het verschil in prijzen en garantie voor deze schermen. We vervangen je iPhone Xs ter plekke en hoeven deze niet op te sturen. Zo hoef jij je apparaat niet lang te missen. Als je een afspraak inplant via de website kan je blijven wachten terwijl wij het scherm vervangen van je iPhone X. Onze monteurs beschikken over de juiste skills en tools om jou reparatie soepel te laten verlopen. Daarnaast werken we in een glazen reparatie ruimte en kan je dus meekijken met de monteurs. Heb je een vraag over iPhone xs scherm vervangen Breda neem dan contact op met onze klantenservice.

Breda iPhone Xs batterij laten vervangen

Een iPhone xs batterij verslechtert met de tijd en dit kan als  heel vervelend worden ervaren. De batterij kan plotseling uitvallen, sprongen maken in percentages of snel leeg gaan. Herken jij een van deze dingen dan is het waarschijnlijk tijd om je iPhone xs batterij te laten vervangen. In Breda iPhone xs batterij laten vervangen doe je natuurlijk bij experts. Wij werken met de beste kwaliteit batterijen voor jouw iPhone en daarom krijg je hier altijd 1 jaar garantie op. Het vervangen van je iPhone xs batterij in Breda duur niet langer dan 30 minuten en je kan meekijken met de vervanging. Heb je een vraag over het vervangen van je iPhone Xs in Breda, twijfel dan niet en neem contact op met onze klantenservice of druk op de Whatsapp knop.

 

iPhone Xs achterkant vervangen Breda

Je iPhone XS achterkant vervangen in Breda laat je natuurlijk doen bij experts. Iphone Plaza Breda heeft al 10 jaar ervaring met telefoon reparaties. Hierdoor beschikken we over de juiste skills en tools om jou achterkant vervanging soepel te laten verlopen. Het vervangen van je iPhone XSachterkant gebeurt middels een lasermachine. Deze is speciaal gemaakt om een iPhone achterkant te vervangen. Hierdoor blijft de kwaliteit van de reparatie hoog. Na het vervangen van je iPhone XS achterkant ziet deze er weer als nieuw uit. Het vervangen van je iPhone XS achterkant is een gecompliceerde reparatie en duurt dan ook gemiddeld 90 minuten. Daarnaast raden we je niet aan om zelf je iPhone XS achterkant te vervangen. Je kan makkelijk iets beschadigen aan je iPhone. Wil je meer informatie over het vervangen iPhone XS achterkant Breda, neem dan contact met ons op.

Contact via Whatsapp