iPhone reparatie Waalwijk

iPhone reparatie Waalwijk

Je iPhone defect? Dat is altijd vervelend. Bij Iphone reparatie plaza zorgen wij ervoor dat uw toestel vakkundig, snel en goedkoop wordt gerepareerd. Zo hoeft u niet lang zonder uw telefoon rond te lopen. Met ons ervaren team iPhone deskundigen krijgt u de beste reparaties en advies voor uw mobiel. Benieuwd naar de prijzen of wilt u een afspraak maken? Neem dan snel contact met ons op.

Locatie Breda

Klik op de kaart voor een grotere weergave

De meest voorkomende iPhone defecten.

De iPhone is een van de populairste smartphones die er momenteel beschikbaar is. Alleen is het algemeen bekend dat de iPhone snel defect raakt. Ondanks het feit dat de behuizing sterk is, is een iPhone scherm minder sterk. De meest voorkomende defecten voor de iPhone zijn:

Het scherm
Doordat de volledige voorkant van de iPhone is gemaakt van glas is dit het grootste hekelblok. Veel mensen hebben het al eens meegemaakt. Je laat je iPhone vallen waardoor het scherm breekt. Dit is te verhelpen door het scherm en LCD de vervangen. Om dit te voorkomen kun je een temperred glass op je telefoon zetten. Lees hier hoe je dit kunt doen.

De Sensor Flex kabel
Problemen treden hier meestal op wanneer u, uw iPhone stoot. Hierdoor kunnen er een aantal functies defect raken. Voorbeelden hiervan zijn: Filmpjes nemen geen geluid meer op, het is niet meer mogelijk om selfies te maken en het licht gaat niet uit tijdens het bellen.

Accu
Veel mensen hebben met dit probleem gekampt. Je verlaat je huis met 100% batterij. Nog voordat je op school of werk bent heb je nog maar 20% over. Het vervangen van de Accu biedt hiervoor de oplossing. Andere voorbeelden van symptomen zijn dat uw iPhone niet meer laadt en dat u te maken krijgt met geluiddefecten. Dit kan ook betekenen dat de lightning connector niet goed werkt.  

Ervaart u een van bovenstaande problemen? Contacteer ons zodat we u een goed advies kunnen geven!

Onze garantie

iPhone reparatie plaza repareert uw iPhone met vakkundige kennis en originele onderdelen. Dit garandeert dat u, uw iPhone weer kunt gebruiken als vanouds. Doordat wij zo vertrouwen in onze reparaties hebben, geven wij u altijd 12 maanden garantie mee op onze onderdelen. Zo hoeft u niet zich geen zorgen te maken over de reparatie die wij uitvoeren. Mocht het probleem zich voordoen, kunt u gewoon terug komen en regelen wij het voor u. Dus voor de best garanties voor iPhone reparaties in Breda moet u bij ons zijn.

Mijn iPhone 6 laten vallen waardoor het scherm niet meer functioneerde. Ik kon dezelfde dag nog langskomen, nota bene op een zondag. Bij binnenkomst vriendelijk ontvangen en voor ik mijn koffie op had was de telefoon weer zo goed als nieuw. Ik ben harstikke tevreden mannen, dankjewel!
John
Scherm reparatie
Contact via Whatsapp