iPhone Reparatie Plaza Service en Garantie

iPhone Reparatie Plaza

U kunt bij iPhone Reparatie Plaza terecht voor bijna alle reparaties. “Het zal je maar gebeuren. Net een nieuwe telefoon met een tweejarig abonnement, en u laat hem vallen. Geen garantie, geen telefoon. Gelukkig kunnen wij je telefoon repareren. Dit is vele malen goedkoper dan een nieuwe telefoon.

iPhone Reparatie Plaza heeft een eigen reparatiecentrum voor diverse type SmartPhones. Hebt u bijvoorbeeld een defect LCD scherm of een defect Touch Screen, dan kunnen wij dit heel goedkoop voor u repareren. We bieden verschillende services.

Wilt u de telefoon opsturen? Dat kan. U betaalt dan de kosten voor het verzenden, wij repareren de telefoon, en na ontvangst van reparatiekosten sturen wij de telefoon terug op onze kosten. Zo delen we eerlijk de kosten.

Onze nieuwste service is de ‘Reparatie op locatie’ Service. Vertel ons waar je bent, wij komen naar je toe, repareren je toestel terwijl jij doorgaat wara je mee bezig was. We komen naar je huis, werk, school, en zelfs sportschool!

Voor onze andere services kunt u op de website kijken.

 

Voordelen iPhone Reparatie Plaza Breda

– Beste tarieven van Nederland
Levenslange garantie op reparatie

– Grote focus op kwaliteit
– Veilig betalen via bankoverschrijving
– Ondersteuning via email en telefoon (ook Whatsapp)

 

Is er iets defect aan uw smartphone? Bel of mail ons en dan kunnen wij u een prijsopgave geven. Wij bieden u een zeer scherp tarief. Mocht u de telefoon opsturen dan geven we u een prijsopgaaf nadat we de telefoon hebben ontvangen.

Indien u achteraf niet akkoord gaat met onze prijsopgave, dan zullen wij de SmartPhone in dezelfde status retourneren. Mochten wij uw telefoon niet kunnen repareren vergoeden wij uw verzendkosten.

 

[otw_shortcode_button href=”https://iphonereparatieplaza.nl/prijzen/” size=”medium” icon_position=”left” shape=”square”]Prijslijst[/otw_shortcode_button]

Contact via Whatsapp