Maak altijd van te voren een afspraak

Je iPhone is kapot en je wilt deze laten repareren. Het is makkelijk om ergens binnen te lopen. Het probleem is alleen dat je soms heel lang moet wachten voordat je aan de beurt bent. Als je dan eindelijk aan de beurt bent kan het voor komen dat de reparatie voor je iphone niet uitgevoerd kan worden om welke reden dan ook.

Dit kan voorkomen worden als je op afspraak werkt zoals bij iPhone reparatie Plaza Breda. Je bent er zeker van dat je bij binnenkomst meteen aan de beurt bent en geholpen kan worden. Je hoeft niet lang te wachten want de meeste reparaties zijn binnen 20 minuten al klaar. Ja echt waar, binnen 20 minuten is jouw iPhone reparatie al klaar! Een ander voordeel is dat je van te voren al weet of de reparatie uitgevoerd kan worden. Neem nou je scherm reparatie. Soms is er geen voorraad meer, is er een bekend probleem wat bij Apple gemeld moet worden. Dan hoor je dit van ons voordat je naar ons kantoor komt.

Een afspraak kan je op verschillende manieren maken. Je kan je iphone reparatie inplannen op de online chat. Die zit rechtsonder in je scherm als je op onze website bent. Je kan ons een e-mail sturen en we antwoorden binnen 24 uur. Uiteraard kan je ook gewoon bellen om een afspraak te maken. Alles om het jouw makkelijker te maken!

Contact via Whatsapp