iPhone reparatie Breda Prijzen

iPhone reparatie Breda

12 Pro Max

12 Pro Max

11 Pro max

11 Pro max

XS Max

XS Max

iPhone 8+

iPhone 8+

iPhone 6s+

iPhone 6s+

iPhone 5 serie

iPhone 5 serie

12 Pro

12 Pro

11 pro

11 pro

iPhone XS

iPhone XS

iPhone 8

iPhone 8

iPhone 6s

iPhone 6s

iPhone 12

iPhone 12

iPhone 11

iPhone 11

iPhone XR

iPhone XR

iPhone 7+

iPhone 7+

iPhone 6+

iPhone 6+

12 Mini

12 Mini

SE 2020

SE 2020

iPhone X

iPhone X

iPhone 7

iPhone 7

iPhone 6

iPhone 6

Hoe werkt een iPhone reparatie?

iPhone repair Breda

Al jaren weten klanten ons te vinden voor iPhone reparatie in Breda. We zijn een van de eersten die ons specialiseerden in het repareren van iPhones. Ben jij dus op zoek naar een iPhone reparatie in Breda, kom dan naar de meest ervaren reparateur van de regio. Door onze samenwerking met Apple bieden wij je de mogelijkheid om gebruik te maken van Originele Apple onderdelen. We adviseren dit niet voor iedere iPhone reparatie, maar wel voor de nieuwste modellen. Je iPhone repareren we in Breda binnen 20 minuten voor je. Want zeg nou zelf, we zijn allemaal enorm afhankelijk van onze toestellen. Naast snelheid bieden we je ook een uitmuntende service voor, tijdens en na je iPhone reparatie in Breda. Wacht dus niet en kom snel langs in onze iPhone telefoon winkel. 

iPhone scherm reparatie Breda

Een iPhone scherm reparatie is een van de meest voorkomende reparaties die bij ons binnen komen. Je scherm is een kwetsbaar onderdeel van je telefoon. Je iPhone scherm reparatie voeren we meestal binnen 20 minuten uit. Je kunt zelf kiezen voor een originele iPhone scherm reparatie of een huismerk. Uiteraard is een huismerk een stuk goedkoper. Vraag in de winkel naar wat het beste bij je past. Wanneer je aankomt in onze winkel voor een iPhone scherm reparatie doen we eerst een diagnose om er zeker van te zijn dat het probleem wordt opgelost. Een kapot iPhone scherm is natuurlijk duidelijk, maar het kan ook zijn dat je beeld niet meer werkt. Wanneer duidelijk is wat het probleem en oplossing is dan vervangen we je iPhone scherm binnen 20 minuten. Indien gewenst kun je meekijken met je iPhone scherm reparatie. Onze reparateurs maken je iPhone namelijk achter een glazen muur. Kom snel langs en ervaar het zelf.

iPhone repareren Oosterhout

Wil jij je iPhone repareren in Oosterhout of omgeving? Twijfel dan niet en kom langs in onze winkel. Al jaren vertrouwen mensen uit Oosterhout ons met hun iPhone reparatie. Door onze centrale locatie bereik je de winkel binnen 15 minuten. parkeren kan voor de deur dus ook als je met de auto komt uit Oosterhout voor een iPhone reparatie ben je bij ons aan het juiste adres. 

iPhone achterkant vervangen

Wil jij je iPhone achterkant vervangen dan is dit geen makkelijke klus die je zelf kunt uitvoeren. Als je geen speciale apparatuur hebt om je iPhone achterkant te vervangen dan mak je vaak veel schade aan je behuizing en je telefoon. Apple heeft namelijk het achterglas vast gezet aan de behuizing. Enkel met een speciale laser machine kun je de achterkant loskoppelen van de behuizing. Als dit is gebeurt dan kan de reparateur aan de slag om de achterkant te verwijderen. Dit duurt ongeveer 45 minuten. We zijn nu ongeveer op de helft met het vervangen van de iPhone achterkant want deze moet ook nog schoongemaakt worden. Ook hier gebruiken we de juiste gereedschap en middelen voor. Als dit allemaal is gebeurd dan kan het nieuwe achterglas er op. Nu nog een half uurtje drogen en je iPhone achterkant vervanging zit erop!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

iPhone reparatie Breda
Average rating:  
 9 reviews
 by Gert Jan Verhoeven
Top

Goedkoop en snelle service. Ben hier erg tevreden mee want heb helaas de pech dat mijn telefoon wel vaker kapot gaat.

 by Bart
Fijne service

Erg fijne service. Ik ben goed geholpen.

 by Bilal
Aanrader

Ik raad deze jongens zeker aan, omdat ze je erg goed helpen.

Daarnaast krijg ik nog eens 12 maanden garantie op mijn reparatie.

 by Diederik
Goede prijs

Snel gerepareerd, goede prijs.

Ik ben tevreden

 by Jeroen
Erg goed

Tevreden na de reparatie.

Niet duur!

 by Iris
Tevreden

Heb mijn telefoon hier laten maken, en ben gelukkig met het resultaat.

Telefoon is weer als nieuw binnen een mum van tijd.

 by Peeters
Ik ben tevreden met jullie

Erg tevreden met de manier waarop ik bij deze heren ben geholpen.

Ze denken met je mee, en dat is heel erg fijn.

 by Ivo
Iphone 6

Nieuwe glas op minn iphone laten zetten.

Dit was erg snel gedaan.

Ik kom zeker terug als het moet.

 by Sammi
Uitstekend geholpen

Ben erg tevreden met de manier waarop ik ben geholpen!

Chat openen
Contact via Whatsapp