Top beleggingsapps voor je smartphone

Er is goud geld te verdienen met je smartphone, namelijk doormiddel van beleggen. En om goed te kunnen beleggen heb je een ten eerste een goed werkende smartphone nodig. Dus mocht je defecten hebben met je smartphone ga dan snel naar telefoonreparatie.nl om het op te lossen. Ten tweede heb je een goede app nodig waarmee je kan beleggen en die hebben wij op een rijtje gezet. In deze blog gaan kijken we naar een top 3 selectie van beleggingsapps die zijn beoordeeld op gebruiksgemak, veiligheid en functionaliteit.

DEGIRO
DEGIRO is de absoluut nummer een beleggingsapps die meer dan 80 awards heeft gewonnen. De lage kosten en gebruiksvriendelijkheid maakt deze app de nummer een keuze van vele beleggers. DEGIRO is te gebruiken met zowel Apple iPhone als Android. Daarnaast biedt DEGIRO talloze beleggingsproducten met super lage handelstarieven in meer dan 30 landen en meer dan 50 beurzen. Je krijgt via de beleggingsapp ook real-time koersen, de laatste nieuwsupdates en een agenda met relevante data voor het mobiel beleggen. Zorg er daarom voor dat je smartphone de laatste update heeft en dat je smartphone optimaal werkt. Het enige nadeel aan DEGIRO is dat het alleen te gebruiken is voor zelfstandig beleggen.

BUX ZERO
BUX Zero is alleen als mobiele app verkrijgbaar en biedt de mogelijkheid om wereldwijd tegen 0% commissie te beleggen in duizenden wereldwijde aandelen en ETF’s. BUX ZERO is één van de beste beleggingsapp voor starters op de beleggingsmarkt die op een goedkope en laagdrempelige manier willen beginnen met beleggen. Ook BUX ZERO is beschikbaar via de Apple store en de Android Play Store. BUX ZERO heeft tot slot ook een community, waarbij je van andere beleggers kan leren. Het nadeel, maar ook voordeel is dat de app alleen via de smartphone te gebruiken is en dat het aanbod beperkt is.

eToro
De beleggingsapp eToro wordt omschreven als de meest innovatieve beleggingsapp vanwege een aantal unieke opties. De app biedt namelijk de mogelijkheid om de prestaties van andere beleggers in te zien, waarbij je zelfs de mogelijkheid hebt om precies dezelfde beslissingen te nemen als hun. Daarnaast kan je met eToro handelen in zowel CFD’s, aandelen en crypto. Het leuke van eToro is dat je kan oefenen met een demo account voordat je in het echt belegt. Het enige nadeel aan eToro is dat het aanbod in beleggingsmarkten beperkt is.

Wat heel belangrijk is bij het beleggen is dat je een goed werkende scherm hebt op je smartphone voor het maken van transacties. Zorg daarom ook dat als je een defect beeldscherm hebt je deze laat repareren bij telefoonreparatie.nl in Breda. De monteurs vervangen je beeldscherm binnen 10 minuten. Met een kleine investering behaal je een groot rendement.

Chat openen
Contact via Whatsapp